Κόκκινα ρεβύθια σούπα με ginger
2013-07-28- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 ½ φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2φύλλα δάφνης
1πιπεριά τσίλι αποξηραμένη
1/2κ.γλ.κανέλα
1 ½ κ.σ.ginger σκόνη
6σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1 ½ κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη
1κ.γλ.κύμινο
300ml ντοματάκια κονσέρβας
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα ρεβύθια σε μια κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με μπόλικο νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Ρίχνουμε κατόπιν όλα τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 30 λεπτά ή μέχρι να χυλώσει η σούπα.