Κόκκινη σάλτσα με ελιές
2013-07-12- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.χυμός ντομάτας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κύμινο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
15 ελιές Καλαμών ολόκληρες χωρίς κουκούτσι
1πρέζα ζάχαρη
3-4σταγόνες tabasco
1/2φλ.λευκό κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο και τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό και ρίχνουμε το tabasco και τις ελιές. Σιγοβράζουμε 20 λεπτά μέχρι να μείνει με το λαδάκι της. Βουτάμε μέσα τα μπιφτέκια και σερβίρουμε μαζί με λευκό ρύζι.