Κόκκινη σκορδαλιά
2013-07-12- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3/4μιας φραντζόλας μπαγιάτικου ψωμιού
1/4φλ.ξύδι
2/4φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
4σκελ.σκόρδο
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο
Οδηγίες
Βήμα 1
Μουλιάζουμε το ψωμί σε μπόλικο νερό και το ζουλάμε με τα χέρια μας να στραγγίξει καλά. Το βάζουμε στο multi μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε καλά να γίνουν αλοιφή. Σερβίρουμε τη σκορδαλιά αμέσως με θαλασσινά ή τηγανητά λαχανικά.