Loader

Κόκκινο κινόα με κόκκινα φρούτα και μέλι

2014-10-28
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

28/10/14

 Κόκκινο κινόα με κόκκινα φρούτα και μέλι. Πρόγευμα, επιδόρπιο ή απλά ένα γλύκισμα για κάθε στιγμή. Ένα γλυκό και υγιεινό σνακ, όχι μόνο για αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους αλλά για όλους όσους προσέχουν τον εαυτό τους, ξεκινώντας από τη διατροφή.

redquinoaplums (3) redquinoaplums (5)

Συστατικά

  • 1 μικρό μήλο κομμένο σε κυβάκια
  • 6 φρέσκα δαμάσκηνα, ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές του γλυκού λάδι καρύδας
  • 2 κουταλιές του γλυκού μέλι και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα
  • 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κινόα ή ότι προτιμάμε
  • 2 κουταλιές της σούπας σπόροι chia
  • 1 γεμάτη κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 3 κουταλιές της σούπας σταφίδες

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας και ρίχνουμε το μέλι και τα φρούτα. Σοτάρουμε για 5 λεπτά.

Βήμα 2

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για 15 λεπτά

Βήμα 3

Αφήνουμε να σταθεί 2-3 λεπτά, μοιράζουμε σε μπολ και σερβίρουμε αμέσως, διασκορπίζοντας αν θέλουμε λίγο ακόμα μέλι ή άλλα υλικά της αρεσκείας μας, όπως καρύδια ή νιφάδες καρύδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *