Loader

Λάχανο κάρυ

2013-07-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

1μέτριο λάχανο ψιλ/νο

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μέλι

1κ.σ.κάρυ σκόνη

Μαϊντανός φρέσκος ψιλ/νος για το σερβίρισμα

Μια πρέζα μπούκοβο (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λίγο λάδι σε βαρύ αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το λάχανο και το κρεμμύδι, μαζί με ελάχιστο νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 20 λεπτά, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο. Προσθέτουμε το μέλι, το κάρυ και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, αν το χρησιμοποιήσουμε. Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με μπόλικο μαϊντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *