Λάχανο κοκκινιστό με μελιτζάνα και φέτα
2013-07-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3φλ.λάχανο χοντροκομμένο
1ντομάτα τριμμένη
1φλ.χυμός ντομάτας
Αλατοπίπερο
Λάδι
1μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κυβάκια
1κ.γλ.πάπρικα
2κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα του
100γρ.φέτα τριμμένη στον τρίφτη.
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το λάχανο, το κρεμμύδι και την μελιτζάνα. Ρίχνουμε την φρέσκια ντομάτα και το χυμό και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε 2φλιτζάνια χλιαρό νερό και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το θυμάρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει 30-35 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το αφήνουμε να κάτσει 10 λεπτά και το σερβίρουμε με τη φέτα.