Λάχανο με σόγια σος και κέτσαπ
2013-07-15- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.λάχανο ψιλ/νο
1πιπεριά κόκκινη ψιλ/νη
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2φλ.λευκό κρασί
1/2κ.γλ.ζάχαρη
2κ.σ.σόγια σος
2κ.σ.κέτσαπ
1φλ.ντοματάκια κονκασέ
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το λάχανο, το σκόρδο και την πιπεριά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνιθο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τη σόγια , την κέτσαπ και νεράκι να καλύψει τα υλικά 3 δάχτυλα. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30-35 λεπτά μέχρι να μείνουν με τη σαλτσούλα τους.