Λαβράκι σκορδάτο
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2λαβράκια καθαρισμένα
4σκελ.σκόρδο ολόκληρες
Λάδι
1φλ.κρασί λευκό
3κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του
15ντοματίνια ολόκληρα
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα λαβράκια σε ένα ταψί. Τοποθετούμε τις σκελίδες του σκόρδου στην κοιλιά τους. Ραντίζουμε με το λάδι και το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι , διασκορπίζουμε τα ντοματίνια και συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά με μπόλικο λαδολέμονο.