Loader

Λαβράκι σκορδάτο

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

2λαβράκια καθαρισμένα

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Λάδι

1φλ.κρασί λευκό

3κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του

15ντοματίνια ολόκληρα

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα λαβράκια σε ένα ταψί. Τοποθετούμε τις σκελίδες του σκόρδου στην κοιλιά τους. Ραντίζουμε με το λάδι και το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι , διασκορπίζουμε τα ντοματίνια και συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά με μπόλικο λαδολέμονο.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *