Λαγάνα Μεσογείου
2013-07-25- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Μπορούμε να βάλουμε πάνω στη λαγάνα ότι υλικά μας αρέσουν, όπως ελιές ψιλ/νες, σκέτες ή γεμιστές, χρωματιστές πιπεριές, διάφορα φρέσκα μυρωδικά.
Συστατικά
2φλ.αλεύρι
1κ.γλ.μαγιά σκόνη
1/3κ.γλ.μπούκοβο
3κ.σ.λάδι και 1κ.γλ.επιπλέον για το άλειμμα
3/4φλ. χλιαρό νερό και 2κ.σ.επιπλέον
ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
1κ.σ.λάδι
1μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη
Χοντρό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκος μαϊντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Μπορούμε να βάλουμε πάνω στη λαγάνα ότι υλικά μας αρέσουν, όπως ελιές ψιλ/νες, σκέτες ή γεμιστές, χρωματιστές πιπεριές, διάφορα φρέσκα μυρωδικά.