Λαγανίτσες με γραβιέρα και προσούτο
2013-07-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2λαγανίτσες μικρές
100γρ.τυρί κρέμα
2φέτες προσούτο
100γρ.πικάντικη γραβιέρα
4ντοματίνια κομμένα στη μέση
Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ρόκα
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τις λαγάνες δια μήκος στη μέση. Τις αλείφουμε με τυρί κρέμα και απλώνουμε μέσα τη ρόκα.Μοιράζουμε το τυρί στα 2. Απλώνουμε από μια φέτα προσούτο και διασκορπίζουμε λίγα ντοματίνια. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε σκέτες ή με φρεσκοστυμμένο χυμό. Ωραίο κολατσίο για το σχολείο ή τη δουλεία την επόμενη της Καθαρα Δευτέρας, με τη λαγάνα που μας περρίσεψε.