Λαζάνια αλά κρεμ με πλευρώτους και λιαστές ντομάτες
2013-08-01- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200gr.ζυμαρικά λαζάνια ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας σας
Λάδι
Αλατοπίπερο
200ml κρέμα γάλακτος
250γρ.μανιτάρια πλευρώτους κομμένα με τα χέρια
4-5 λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα κρατάμε στην άκρη. Εντωμεταξύ σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε κατσαρόλα ή αντικολλητικό με λίγο λάδι. Ρίχνουμε τις λιαστές, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαλακώσουν 5-6 λεπτά. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νεράκι. Κλείνουμε το μάτι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Μεταφέρουμε εκεί και τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικο τυράκι τριμμένο.