Λαχανάκια Βρυξελλών φούρνου σπέσιαλ
2013-07-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό λαχανάκια Βρυξελλών κατ/να
3φέτες μπέικον ψιλ/νες
2κ.σ.λάδι
4σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1κ.σ.μουστάρδα
1κ.σ.μέλι
1κ.γλ.πάπρικα
Αλατοπίπερο
15ντοματίνια ολόκληρα ή μισά αν είναι μεγάλα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα πυρίμαχο ψηλό σκεύος τα λαχανάκια, τα ντοματίνια, το μπέικον και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα από τα λαχανάκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά, θα βγάλουν και τα ντοματίνια. Το σερβίρουμε αμέσως.