Λευκό και καστανό ρύζι
2013-08-03- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.ρύζι για πιλάφι βρασμένο
1φλ.καστανό ρύζι βρασμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.τζίντζερ σκόνη
1/3φλ.σόγια σος
1/2φλ.Peanuts
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
Χυμό 1 λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε αντικολλητίκο τηγάνι με λίγο λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το τζίνζερ. Προσθέτουμε τα φιστίκια. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη σόγια και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε όλα μαζί 3-4 λεπτά και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με τα 2 είδη ρυζιού. Ανακατεύουμε, μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.