Λουκάνικα με σάλτσα μουστάρδας με κάππαρη
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4 λουκάνικα χωριάτικα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1/3φλ.μουστάρδα Dijon
200gr γιαούρτι
2κ.σ. ξύδι
2κ.σ. λάδι
3κ.σ. μαγιονέζα
1κ.σ. κάππαρη ψιλ/νη
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της σαλτσας και την κρατάω στο ψυγείο. Βάζω τα λουκάνικα μου χαραγμένα σε ταψί και ψήνω στο γκριλ του φούρνου στους 200C για 30 λεπτά. Σερβίρω με πατάτες τηγανιτές και τη σάλτσα που ετοιμάσαμε