Loader

Λουκάνικο με τυρί και θυμάρι

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

4λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/2κ.γλ.ζάχαρη
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1/2φλ.κρασί ροζέ
1κ.σ.θυμάρι
150γρ.κεφαλοτύρι κομμένο σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα και την πιπεριά και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το μπούκοβο και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν και να μείνουν με τη σαλτσούλα που θα κάνει η ντομάτα, χωρίς προσθήκη νερού. Περίπου 20 λεπτά. Κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κυβάκια του τυριού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *