Μαγειρίτσα με κιμά μανιταριών
2013-07-26- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό μανιτάρια αλεσμένα στο multi
Λάδι
Αλατοπίπερο
1ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
2αυγά
Χυμό λεμονιού
1κρεμμύδι τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνιθο και αλατοπιπερώνουμε. Γεμίζουμε με χιαρό νερό την κστσαρόλα ή με ζωμό λαχανικών. Μόλις πάρει βράση τα αφήνουμε να βράσουν για 30 λεπτά. Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο και το ανακατεύουμε με τη σούπα. Σερβίρουμε τη μαγειρίτσα ζεστή με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.