Μακαρονόπιτα χωρίς φύλλο
2013-06-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4κ.σ.φρυγανιά τρίμμα
3 αυγά
1φλ.γκούντα τριμμένο
1/2φλ.φέτα τρίμμα
1ποτήρι γάλα
Αλατόπιπερο
Λάδι
1/2φλ.ζαμπόν ψιλ/νο
½ πακ.σπαγγέτι Νο6
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες. Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι ή πυρέξ και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Ανακατεύουμε σε μπωλ τα αυγά, το γάλα, τα τυριά(κρατάμε λίγο γκούντα για το τέλος), το ζαμπόν και το αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε ξανά να πάει παντού το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά.