Μανιτάρια γεμιστά με καπνιστό τόνο
2013-06-03- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
15μανιτάρια χωρίς το ποδαράκι
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1κονσέρβα τόνος καπνιστός
1/2φλ.ρύζι γλάσε΄
1κρεμμύδι ψιλ/νο
Ρεγκάτο τριμμένο (προαιρετικά)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Προσθέτουμε το ρύζι και λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζουμε 10 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ρίχνουμε τον τόνο. Ανακατεύουμε καλά να θρυμματιστεί και ο τόνος και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τα μανιτάρια που έχουμε τοποθετήσει σε ταψάκι. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο ρεγκάτο. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά.