Μανούρι με μέλι και σουσάμι
2013-06-08- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 αβγό
1 ποτήρι κρασιού γάλα
1 ποτήρι κρασιού ηλιέλαιο
αλάτι πιπέρι
μέλι
2 χούφτες άσπρο σουσαμάκι
1 χούφτα μαύρο σουσαμάκι
200 γρ. μανούρι σε ροδέλα
λίγο αλεύρι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Χτυπάμε το αβγό με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Αλευρώνουμε το μανούρι από όλες τις πλευρές. Το βουτάμε στο μπολ με το μείγμα και τέλος το πανάρουμε με τα σουσάμια από όλες τις πλευρές. Το τηγανίζουμε, μέχρι να ροδίσει και το σερβίρουμε στο πιάτο. Από πάνω ρίχνουμε το μέλι και σερβίρουμε. Καλή σας επιτυχία