Μαρουλοσαλάτα με κασέρι και σκορδάτο dressing
2013-06-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.μαρούλι ψιλ/νο
3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
3-4αγγουράκια τουρσί ψιλ/να
120γρ.κασέρι κομμένο σε κύβους
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
6κ.σ.λάδι
Χυμό μισού λεμονιού
Αλατοπίπερο
2κ.γλ.ξύδι
1μεγάλη σκελίδα σκόρδο
1κ.σ.φρέσκια ρίγανη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα πιάτο το μαρούλι και από πάνω διασκορπίζουμε την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, τα αγγουράκια και το κασέρι. Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε.