Μεθυσμένο μοσχάρι
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2 σκελ.σκόρδο ψιλ/νο
Αλάτι
Πιπέρι
1 λίτρο κρασί λευκό
Λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λαδάκι σε κατσαρόλα και σωτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος, να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε το σκόρδο κα ιτο κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αδειάζουμε τόσο όσο να σκεπάσει το κρεατάκι μας. Σιγοψήνουμε για 1 ½ ώρα. Συμπληρώνουμε νεράκι, αν σωθεί το κρασί και σε έχει ψηθεί ακόμα το κρέας. Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες ή πουρέ.