Μελανούρια σε αμπελόφυλλα
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4μελανούρια καθαρισμένα
3σκελ.σκόρδο λιωμένες
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμός λεμόνι
1κ.σ.θυμάρι
1κ.σ.ρίγανη
20αμπελόφυλλα
Οδηγίες
Βήμα 1
Πλένουμε καλάτα τα ψάρια και τα τοποθετώ σε ταψί. Αλατοπιπερώνω και εσωτερικά. Πασπαλίζω με το θυμάρι και τη ρίγανη και το λιωμένο σκόρδο. Τοποθετώ και λίγο στην κοιλιά του ψαριού. Τυλιγω καλά κάθε ψαράκι μου με αμπελόφυλλα. Ρίχνω το λάδι και το χυμό λεμονιού καθώς και λίγο νεράκι. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 50 λεπτά.