Loader

Μελιτζανοσαλάτα με πιπεριά Φλωρίνης

2013-06-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

800γρ.μελιτζάνες
2 Πιπεριές Φλωρίνης
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1κ.γλ.κόλιανδρο κοπανισμένο
1κ.γλ.θυμάρι
2κ.σ.ξύδι balsamico
1/2φλ.λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε σε κυβάκια τις μελιτζάνες και τις πιπεριές. Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το σκόρδο. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ρίχνουμε λίγο παραπάνω από το μισό λάδι. Ανακατεύουμε. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν Ξεφουρνίζουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τον κόλιανδρο. Ρίχνουμε το ξύδι, το υπόλοιπο λαδάκι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *