Μεσογειακή μακαρονοσαλάτα
2013-06-26- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 12λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.κοντά ζυμαρικά της αρεσκείας σας
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2ντομάτες κομμένες σε μικρό μέγεθος ή ντοματίνια κομμένα στη μέση
1/3φλ.ελιές Καλαμών
3κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη
150γρ.φέτα κομμένη σε κυβάκια
1κ.γλ.ρίγανη
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.βασιλικός ψιλ/νος ή ξερός τριμμένος
1κ.γλ.μουστάρδα Dijon
1κ.σ.baslamico
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και τέλος τα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε προσεχτικά. Την αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο πριν την σερβίρουμε.