Μοσχάρι λεμονάτο με κύμινο και κανέλα
2013-06-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.μσχάρι κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 2 λεμονιών
2ξυλαράκια κανέλας
1κ.γλ.κύμινο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας καλά απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νερό όσο να καλύψει το κρέας. Προσθέτουμε τα ξυλαράκια κανέλας και το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε περίπου 1 μισή ώρα και σερβίρουμε με πουρέ καρότου, πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.