Loader

Μοσχάρι με λάχανο στο slow cooker

2015-06-04
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 12:00 ω
  • Έτοιμο σε: 12:30 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

4/6/15

Μοσχάρι με λάχανο στο slow cooker για το πιο τρυφερό κρέας που έχετε φάει ποτέ. Κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού!

slcabbeef (2)

Συστατικά

  • 600gr. Μοσχάρι κομμάτι
  • 2 μεγάλα καρότα καθαρισμένα και κομμένα στα 4
  • 1 μικρό λάχανο κομμένο σε κομμάτια
  • 2 μέτρια κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
  • 1/3 του φλιτζανιού κρασί
  • ¾ - 1 φλιτζάνι νερό
  • 2-3 μέτριες πατάτες πλυμένες και κομμένες σε χοντρές φέτες
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά του γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε λίγο το κρέας, το ξαφρίζουμε και το κρατάμε στην άκρη.

Βήμα 2

Ακουμπάμε στο σκεύος του slow cooker το λάχανο και από πάνω το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την μισή πάπρικα.

Βήμα 3

Διασκορπίζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και ρίχνουμε το ζωμό και το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε ξανά και ρίχνουμε την υπόλοιπη πάπρικα.

Βήμα 4

Ραντίζουμε με τα λάδι και κλείνουμε το καπάκι. Μαγειρεύουμε στο Low για 10 ώρες. Ελέγχουμε τα υγρά του φαγητού και αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό ή ζωμό. Μαγειρεύουμε για άλλες 2ώρες περίπου μέχρι να λιώσει το κρέας ή λιγότερο αν το θέλουμε λιγότερο μαγειρεμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *