Loader

Μοσχάρι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

3ντομάτες τριμμένες

1κ.γλ.μπούκοβο

1λίτρο ζωμό λαχανικών

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο

1κρεμμύδι τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι να πάρουν χρώμα παντού. Πολτοποιούμε στο μούλτι τις κόκκινες πιπεριές και τις ρίχνουμε κι αυτές στην κατσαρόλα μαζί με την πράσινη. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το καυτερό και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του και το σερβίρουμε ζεστό με λευκό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *