Loader

Μοσχάρι με τσίπουρο και τζίντζερ

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2 κιλό μοσχάρι

2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες

1 μέτριο κρεμμύδι

1κ.γλ.τζίντζερ σκόνη

1 κρασοπότηρο τσίπουρο

σάλτσα ντομάτα(προαιρετικά)

θυμάρι

ελαιόλαδο

αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σωτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι,το τζίντζερ και το καρότο σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν απαλά .Σβήνουμε το τσίπουρο,αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο και ρίχνουμε τη σάλτσα το αλατοπίπερο,το θυμάρι και 2 φλ.νερο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε μεσαία φωτίά μέχρι να μαλακώσει και μείνει με τη σάλτσα του. Αν χρειαστέι προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *