Μοσχάρι στιφάδο με κόκκινο κρασί
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.μπαχάρι
1 1/2φλ.κόκκινο κρασί
20κρεμμύδια στιφάδο καθαρισμένα
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
2κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα τους
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας να πάρι χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα και αλατοπιπερώνουμε. Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με το μπαχάρι και το θυμάρι. Συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά μέχρι να μείνει με σαλτσούλα δεμένη. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με ρυζάκι.