Μοσχαράκι με σελινόριζα και μέλι
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:15 ω
- Έτοιμο σε: 1:35 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1σελινόριζα κομμένη σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πρέζα κανέλα
1κρεμμύδι τριμμένο
1/2φλ.λευκό κρασί
2κ.σ.μέλι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις απορροφηθεί προσθέτουμε τη σελινόριζα, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την κανέλα και ρίχνουμε χλιαρό νερό ή ζωμό να καλύψει το κρέας μας. Σιγοβράζουμε 1 ώρα και έπειτα προσθέτουμε το μέλι. Αφήνουμε άλλα 15 λεπτά να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους και σερβίρουμε με ρυζάκι ή πουρέ.