Μπαγκέτα γεμιστή με αλλαντικά
2013-07-05- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μπαγκέτα
2φλ.ζαμπόν και/ή άλλα αλλαντικά που έχουμε
Αλατοπίπερο
1κ.σ.πάπρικα
4κ.σ.βούτυρο και λίγο ακόμα για το ψήσιμο
1φλ.γκούντα τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τις άκρες τις μπαγκέτας και την κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε την ψίχα. Βάζουμε το ζαμπόν στο multi και το χτυπάμε να γίνει σχεδόν αλοιφή. Το μεταφέρουμε σε μπολ και το ανακατεύουμε με το βούτυρο κομμένο σε κομματάκια, λίγο αλατοπίπερο, την πάπρικα και το ? του τυριού. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τις μισές μπαγκέτες καλά και τις ακουμπάμε σε 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ακουμπάμε λίγο ακόμα βούτυρο. Κλείνουμε καλά τα αλουμινόχαρτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 λεπτά. Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο, κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε αμέσως.