Μπακαλιάρος με βλίτα
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φρέσκος μπακαλιάρος περίπου 600γρ.
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2κιλό βλίτα
Χυμό 1 λεμονιού
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
4κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα του
1ποτήρι λευκό κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια τα χόρτα με τα χέρια. Τα βάζουμε με λίγο νερό να βράσουν 15 λεπτά. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά,το ψάρι τελευταίο. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν άλλα 15 λεπτά περίπου και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε το ψάρι ζεστό και δίπλα τα χόρτα.