Μπακαλιάρος με εστραγκόν στην κατσαρόλα
2013-07-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.μπακαλιάρος κομμένος σε ροδέλες
2φλ.αρακάς
3Πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες
1κ.σ.εστραγκόν
Λάδι
Αλατοπίπερο
1ποτ.κρασιού λευκό κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα τον αρακά,τις πατάτες και τον μπακαλιάρο. Σωτάρουμε ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το εστραγκόν. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι μόλις απορροφήσει το αλκοόλ και αφήνουμε να σιγοβράσει, περίπου 3 0 λεπτά. Σερβίρουμε πασπαλισμένο με λίγο εστραγκόν.