Μπακαλιάρος στην κατσαρόλα με μπάμιες
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1200γρ.μπακαλιάρος σε ροδέλες
2 κρεμμύδια ψιλ/να
1/2κιλό μπάμιες καθαρισμένες
2φλ.χυμός ντομάτας
1κ.γλ.πάπρικα
1/3κ.γλ.κόκκινο καυτερό πιπέρι
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
Αλάτι λάδι
Χυμό 1 λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα ψάρια, τα μανιτάρια,τη σάλτσα και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε ελαφρά. Αφήνουμε να σιγοβράσουν , περίπου 45 λεπτά και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού για να σερβίρουμε.