Μπακαλιάρος φιλέτο με σάλτσα από πιπεριές Φλωρίνης
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4 φίλέτα μπακαλιάρου
1 πιπεριά Φλωρίνης-από βάζο
1κ.σ.ελαιόλαδο
1 συσκ.κρέμα γάλακτος
1/2φλ.κρασί λευκό
1κ.σ.άνηθος
αλατοπίπερο
πάπρικα-προαιρετικά
Οδηγίες
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.Βάζουμε τα φιλετάκια στο ταψί ,ρίχνουμε αλατοπίπερο,το λαδάκι και 1 ποτήρι νεράκι. Τα ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Εντωμεταξύ ετοιμάζω τη σαλτσούλα μου.Ρίχνω σε κστσαρολάκι την κρέμα γάλακτος,το κρασί,τον άνηθο,την πάπρικα-αν την χρησιμοποιήσετε και λίγο αλατοπίπερο.Βράζουμε για 5-10 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.Κόβω την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και την ρίχνω και αυτήν στο κατσαρολάκι.Ανακατεύω και αποσύρω απί τη φωτιά. Σερβίρουμε ΄το ψαράκι μας στα πιάτα και από πάνω περιχύνουμε τη σάλτσα. Καλή σας επιτυχιά