Μπαρμπούνια τυλιγμένα σε αμπελόφυλλα
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό μπαρμπούνια
Αμπελόφυλλα από βάζο ξεπλυμένα και στραγγισμένα
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.γλυκάνισος
1/3από το ματσάκι μαϊντανός
1κ.σ.μέλι
1/3φλ.λευκό κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε στο multi τον μαϊντανό, τον γλυκάνισο, το μέλι, το κρασί, λίγο λάδι και λίγο αλατοπίπερο. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τις κοιλιές των ψαριών και τα τυλίγουμε σε αμπελόφυλλα ένα ένα. Τα ακουμπάμε σε ταψί και τα ραντίζουμε με λίγο νεράκι και λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα με καστανό ρύζι ή πλιγούρι.