Μπισκότα μερέντας
2013-08-25- Χρόνος προετοιμασίας: 50λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(3 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
100γρ.βούτυρο μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
250γρ.αλεύρι
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
4κ.σ.ζάχαρη
4κ.σ.κακάο
150γρ.μερέντα
2αυγά
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το κάκαο και το βούτυρο. Προσθέτουμε τη μερέντα και τέλος το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ. Κατεβάζουμε από το μίξερ και τα ανακατεύουμε λίγο με το κουτάλι. Το αφήνουμε 20 λεπτά στην άκρη. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.