Μπισκότα με κουάκερ και φουντούκια
2013-08-28- Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
150γρ.φρέσκο βούτυρο
1φλ.ζάχαρη
2 αυγά
Ξύσμα λεμονιού
Το χυμό ενός πορτοκαλιού
2φλ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2φλ.κουάκερ
1κοφτό κουταλάκι κανέλλα
1/2φλ.φουντούκια τριμμένα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά, το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιού. Βάζουμε σε ένα μπωλ τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο μείγμα που ετοιμάσαμε στο μείγμα. Τα αφήνουμε σκεπασμένα 1-2 ώρες στο ψυγείο. με τη βοήθεια ενός κουταλιού παίρνουμε μικρές ποσότητες και τις βάζουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα, έτσι ώστε να απέχουν μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν στο ψήσιμο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10-12 λεπτά.