Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα
2013-06-17- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
500 γρ.κιμάς
100γρ.φέτα
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί ή 1 1/2 φλ.φρυγανιά τριμμένη*
1κ.σ.ρίγανη
1/2κ.γλ. μπαχάρι
1/2κ.γλ.κύμινο
μαιντανός΄
2 αυγά
1κ.σ.ξύδι
αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαιντανό,Αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά μας εκτός από το τυράκι. Παίρνουμε μια μπαλίτσα κιμά,ανάλογα το μέγεθος που θέλουμε να έχουν τα μπιφτέκια μας και την πατάμε με την παλάμη.Τοποθετούμε ένα κομματάκι τυράκι και καπακώνουμε με ένα άλλο κομμάτι κιμά. Κλέινουμε τα πλαινά να μην μας βγεί το τυρί κατά το ψήσιμο.Τα βάζουμε σε ταψάκι,ρίχνουμε το λάδι και λίγο νεράκι. Ψήνουμε τα μπιφτέκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για περίπου 40 λεπτά.Στα μισά του χρόνου τα γυρνάμε να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε με ρύζι,πουρέ ή πατατούλες. Καλή σας επιτυχία Tips: *Εγώ βάζω τριμμένο παξιμάδι που το πολτοποιώ στο multi