Μπουγιουρντί στο τηγάνι με φέτα Βερμίου
2013-06-03- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
200γρ.φέτα θρυματισμένη
Λίγο αλάτι
1/2κ.γ.μπούκοβο
100γρ.ρεγκάτο κομμένο σε κυβάκια
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθούν τελείως. Ρίχνουμε τα τυριά και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε και κλείνουμε τη φωτιά. Τα αφήνουμε πάνω στο μάτι μέχρι να λιώσουν καλά τα τυριά και σερβίρουμε αμέσως.