Μπουρεκάκια με κοπανιστή
2013-06-05- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 φύλλο κρούστας
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
250γρ.κοπανιστή
100γρ.ανθότυρο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ανθότυρο με την κοπανιστή και λίγο πιπέρι. Κόβουμε το φύλλο στη μέση . Χρησιμοποιούμε 2- 2 φύλλα και βάζουμε μέσα από μια καλή κουταλιά από τη γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό και με λίγο νερό κλείνουμε το τελείωμα να μην μας βγεί η γέμιση. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και ακουμπάμε τα μπουρεκάκια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά.