Μπριζολάκια σε μαρινάδα μπύρας
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο
1ξυλάκι κανέλας
200ml μπύρα
Ξύσμα μισού πορτοκαλιού
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.φύλλα δενδρολίβανου
Λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα ανοξείδωτο σκεύος τα μπριζολάκια και ρίχνουμε το λάδι και την μπύρα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο. Ρίχνουμε μέσα το ξυλάκι κανέλας και το ξύσμα και τα αφήνουμε καλυμμένα στο ψυγείο όλο το βράδυ. Την επόμενη τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο ακόμα λάδι και τα τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές ρίχνοντας κουταλιές από τη μαρινάδα αφού έχουμε αφαιρέσει το ξύσμα και το ξυλάκι κανέλας. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.