Loader

Μπριζολάκια χοιριδίου με μπύρα

2015-06-07
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

7/6/15

Μπριζολάκια χοιριδιού με μπύρα γιατί στο ZannetCooks.gr τρελαινόμαστε να δημιουργούμε gourmet πιάτα με εύκολο τρόπο και απλά υλικά.

pigchops (2) pigchops (5)

Συστατικά

  • ½ κιλό μπριζολάκια από χοιρίδιο- αγριογούρουνο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 400ml ξανθιά μπύρα
  • 400ml ζωμός κοτόπουλου
  • ½ κουταλιά του γλυκού θυμάρι
  • ½ κουταλιά του γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • 1 κουταλιά της σούπας Worcestershire sauce
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού κύμινο
  • 1/4 της κουταλιάς του γλυκού μαντζουράνα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και ακουμπάμε μέσα τα μπριζολάκια. Τα ροδίζουμε και από τις δυο πλευρές και τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο.

Βήμα 2

Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε ελαφρά.. Ακουμπάμε πάλι τα μπριζολάκια μέσα στο σκεύος και σβήνουμε με την μπύρα.

Βήμα 3

Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το κύμινο , την πάπρικα και τη μαντζουράνα. Ρίχνουμε την Worcestershire sauce και το ζωμό και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Βήμα 4

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να δημιουργηθεί μια πηχτή σαλτσούλα. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *