Loader

Μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης και balsamico

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

4χοιρινές μπριζόλες
Λάδι
Αλατοπίπερο
3πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1κ.σ.θυμάρι
1 1/2φλ.χυμό ντομάτας
1/4φλ.balsamico

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σωτάρουμε καλά τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε τις πιπεριές και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Συμπληρώνουμε νεράκι να καλύψει τις μπριζόλες και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα. Σερβίρουμε τις μπριζόλες με πατάτες τηγανητές ή ρύζι περιχυμένες με τη σάλτσα που έχει μείνει στην κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *