Μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης και balsamico
2013-06-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4χοιρινές μπριζόλες
Λάδι
Αλατοπίπερο
3πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1κ.σ.θυμάρι
1 1/2φλ.χυμό ντομάτας
1/4φλ.balsamico
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σωτάρουμε καλά τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε τις πιπεριές και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Συμπληρώνουμε νεράκι να καλύψει τις μπριζόλες και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα. Σερβίρουμε τις μπριζόλες με πατάτες τηγανητές ή ρύζι περιχυμένες με τη σάλτσα που έχει μείνει στην κατσαρόλα.