Loader

Μπριζόλες της τελευταίας στιγμής

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους

Χυμός 1 λεμονιού

2καρότα κομμένα σε ροδέλες

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

2κ.σ.teriyaki sauce

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και τα πράσα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τα καρότα και το κολοκυθάκι και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νεράκι χλιαρό ίσα να τις καλύπτει. Σιγοβράζουμε περίπου 30 λεπτά. Τέλος ρίχνουμε την teriyaki sauce,ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *