Μυκονιάτικο σπετσοφάι
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
- Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2λουκάνικα Μυκόνου κομμένα σε ροδέλες
1μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κύβους
2πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες
1μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
1κ.σ.φρέσκια ρίγανη
1φλ.χυμός ντομάτας
1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα όλα τα λαχανικά. Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τα λουκάνικα. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να σιγοβράζει με τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά. Το σερβίρουμε ζεστό πασπαλίζοντας με τη φρέσκια ρίγανη.