Νισουάζ με μπαρμπουνοφάσουλα
2013-06-26- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2βραστά αυγά κομμένα σε ροδέλες
2ντομάτες ψιλ/νες
1φλ.μπαρμπουνοφάσουλα βρασμένα
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
1κ.σ.ξύδι
4λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
1κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε φέτες
2κ.σ.ελιές μαύρες
12αντζούγιες σε λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μια σαλατιέρα ή βαθύ μπολ τις ντομάτες , τα κρεμμύδια, τα φασόλια, τις λιαστές ντομάτες και τις αντζούγιες. Ραντίζουμε με το λάδι, το ξύδι και το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε και ακουμπάμε στην κορυφή τα αυγά πριν σερβίρουμε.