Νιόκι με μπέικον κοτόπουλο καλαμπόκι ρόκα
2013-07-31- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2ματσάκι άγρια ρόκα
4φέτες μπέικον ψιλ/νο
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
Αλατοπίπερο
450gr νιόκι έτοιμα ή σπιτικά
1/2φλ.καλαμπόκι κονσέρβα
1φλ.κοτόπουλο στήθος ψημένο και ψιλ/νο
10ντοματίνια κομμένα στη μέση
Παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα
2κ.σ.λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το μπέικον να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα ντοματίνια και το καλαμπόκι. Εντωμεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τα νιόκι, σύμφωνα με τις οδηγίες. Σβήνουμε τη φωτιά , ρίχνουμε τη ρόκα, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη σκόνη σκόρδου. Ρίχνουμε τα νιόκι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με μπόλικη παρμεζάνα.