Ντιπ με blue cheese και τυρί κρέμα
2014-05-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 1 μέτριο φλιτζάνι
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
7/6/14
Ντιπ με blue cheese και τυρί κρέμα. Αυτό το μπλε, σαν μουχλιασμένο τυράκι, πραγματικά το αγαπώ. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι λίγα τυριά δεν αγαπώ. Με τα περισσότερα η σχέση μας είναι , σχεδόν ερωτική. Θα μπορούσα να ζω με τυριά, ψάρια και λαχανικά, χωρίς υπερβολές. Το συγκεκριμένο ντιπ πάντως, είναι δροσερό μα και πικάντικο, ιδανικό δε για τις καλοκαιρινές παγωμένες μπυρίτσες μας.
Συστατικά
- 200gr. Τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 80gr. blue cheese
- 2 φρέσκα κρεμμύδια
- 1 ½ κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
- Λίγο Tabasco
- ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κουταλιές της σούπας ξύσμα λεμονιού
- Πιπέρι, κατά βούληση
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi μέχρι να ενωθεί το μείγμα και να γίνει λείο και απαλό.
Βήμα 2
Το μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι για φύλαξη στο ψυγείο, 2-3 ημέρες. Το σερβίρουμε σαν άλειμμα σε ψωμί ή ντιπ με φρέσκα λαχανικά, crackers ή όπως μας προτιμάμε.