Ντιπ φέτας με ελιές και κάππαρη
2014-06-06- Ποσότητα: 1 φλιτζάνι
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
17/6/14
Ντιπ φέτας με ελιές και κάππαρη. Ένα νόστιμο, εύκολο και καλοκαιρινό ντιπάκι για τα σνακ που θα συνοδεύσουν τις κρύες μπύρες μας ή τα γρήγορα ελαφριά σνακ. Μεσογειακό και άκρως ελληνικό συνοδευτικό για κάθε ώρα με υλικά που έχουμε σπίτι μας. Άντε τι περιμένετε;
Συστατικά
- 1/3 από ένα ματσάκι μαϊντανό
- 100gr. φέτα
- 2 φρέσκα κρεμμύδια
- 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
- 10 ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι
- Αλατοπίπερο (με προσοχή γιατί είναι αρκετά πικάντικα η κάππαρη και οι ελιές)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα, συμπληρώνοντας επιπλέον λάδι ή αλατοπίπερο, ανάλογα τα γούστα.
Βήμα 2
Το σερβίρουμε με ψιλοκομμένα λαχανικά της επιλογής μας ή διάφορα κρακεράκια και το φυλάμε καλυμμένο στο ψυγείο 2-3 ημέρες.